sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kuvia





Laitan naa kuvat nyt tallei tanne, ku en oo kovinkaa hyvis valeis tietokoneiden kanssa eika miun hermot kesta saatamista niiden kaa.
Oktoberfest-  teltta

Tuo kuva ei kylla anna oikeutta tuolle olutlasille, se oli oikeesti tosi iso kun en meinannu jaksaa pitaa sita yhdes kades. Noi tarjoilijamammat oliki sit ihan toista luokkaa, kun ykskin toi poytaan lahes kymmene samanlaista, harmi etten kerenny napata kuvaa. Meininki oli teltassa muutenki aika railakas, bandi soitti ja ihmiset laulo mukana, vaikka kello oli tosiaan vasta vahan yli 12.
yhdella

Kalja oli yllattavan hyvaa! en tiia mita se sit oli. Mut kylla sita olis voinu toisenki juoda..
miekii join!

Oktoberfestin alue on tosi iso eika myo sita todellakaan kierretty. Siella oli jos  minkalaista kojua huvipuistolaitteineen! Kaljajuhla kestaa kuukauden paivat ja yks saksalainen tytto (joka on meidan kanssa taal phuketis) kerto, etta viime vuonna ne oli hengaillu siella jokaisena paivana!
oktoberfest-katu

Taa on siis SE kebab!!! huomaa, et se on tehty tollein kerroksittain. Peruspitakebab johon tulee jotain peruskebukaalisalaattii makso 3 e. Ja se on NIIN hyvaa!!
The doner kebab

Taa oli eka vilaus Patongin rannasta. Patong on varmaan tommosten keski-ikaisten pappojen unelmapaikka, saat ihan mita haluat ja halvalla..Miun oli pakko ottaa yhest tommosest kuva.
perus maha-aija saa hoitoa

Taa oli sit paikka, jossa pulahdettiin ekan kerran veteen! Paikalliset kerto etta surin-biitsilla oli parhaat suffausmahollisuudet, siks myokin - "surffiekspertit" suunnattiin tanne! kirjoittelen miun surffikokemuksista lisaa myohemmin, mut voin kertoo et vaik aallot ei ollu viel mitenkaa SAIRAAN isoja ni meinasin jo kaks kertaa hukkuu, ku olin vaha amatoori ja sit ku lahin laudan kaa matkaa ni heti ekas aallos menin jotenki nurin ja sain laudasta paahan. Sivusta seuranneet aussit vahan nauro..
baan surin

Meilla oli ae porukan kanssa ensimmainen epavirallinen tapaaminen. Mentiin sit 50 ihmista paikalliseen raflaan syomaan. Illan suurin mielenkiinto kohdistu siihe, miten tarjoilijat saa tuotua meille oikeat ruoat ja etenkin oikeat laskut. Niiden kanssa kun on usein ongelmia vaik olis syomassa kaksin. Hyvin ne selvis kuitenki!
"sitsit"

Tuolta ovista mennaan sisaan mein salille, johon otettiin 3 kk jasenyyden. Salilla on pirtelobaari josta saa hyvia protskupirteloita.
mein salin allas

Edelleen oktoberfest

Ekana paivana jouduttiin sateeseen. mutta onneks kotonta tuli jo otettua sadeviitta mukaan. Sadetta kesti puolisen tuntia ja se oli niin lamminta ettei haitannu vaik oliskin kastunu. Tan kerran lisaks ollaan jouduttu vaan kerran sateesee. Joka ilta taal on salamoinu hirveesti, mutta ukkosen jyrinaa ei oo kuulunu.
sade

Taa skode oli vaan testiajos pari paivaa. Vaihdettiin sit vanhempaan malliin. Saatiiin se niin paljon halvemmalla ja on siina olevinaan isompi konekin :D
eka skode

Miekii syon paikallita ruokaa! Taa on oikeesti tosi hyvaa! Etenkin nyt kun osaan pyytaa ruoan ilman "kanaah" -lehtia ja ei niin tulisena. Spring rolls - on uusi hitti, jota tilataan joka aterial. Kerran kaytiin subis, muute ollaan syoty paikallista ruokaa ja maisteltu jotain hedelmia joiden nimii ei tiedeta.
ravintolasta

Aallot oli oikeesti kyl tota korkeemmat!!Ne ei vaan nyt paassy kuvaan.
surin biitsi

pussikaljalla biitsilla

Onks noi niita litteita telkkareita?
"Flat" TV

edelleen surin

5 kommenttia:

  1. Haha repesin tolle sieni sadeviitassa kuvalle :DD
    Oon niin kade kun pääsette opettelee surffaa! Voitko opettaa miutki sit ku tullaan :D Ja meinaatko opetella siel nyt sukeltaa kuitenki? Mennääks sukeltaa sit jouluna jos oot jo käyny kurssit?? Myö ajettii Artun kaa yli 100km/h sillä pärrällä mikä meillä oli ja se oli kyl aika villiä varsinki ku mie istuin kyydissä ilman tota munankuorikypärää :D

    VastaaPoista
  2. Miks kaikki muut on saanu kortin PAITSI mie? Kuvat näyttää kyl tosi hyvältä. :)
    Maiju

    VastaaPoista
  3. Maiju en miekää oo saanu korttia x( hahaaa missä ne viipyy??
    Katja

    VastaaPoista
  4. Noniin!!nyt osaan kommentoida! Muutetaa toivottavasti lahipaivina, johonki isoon taloon. Meil olis tavotteena opetella surffaa vahasen nyt, koska marraskussa loppuu aallot kokonaan taalta. Haluun kyl teha sen sukelluskurssin mut ne on aika kalliita taal, bangkokista kuulemma jarjestettiin paljon halvempia sukelluskursseja. Et pitaa nyt kattoo sita! haluisin kyl ehottomasti teha sen, mut sit haluisin myos matkustella. Saatiin lukkarit ja ne on just niin perseest ku pelattii, et en tiia paastanko lahtee kaymaa missaa. Plus sit jos muutetaa nyt ni mein kamppa tulee olee tosi kallis :(
    Tein kortit tulee viela :)!

    VastaaPoista
  5. okeeei no ei se kyl haittaa jos ei päästä sukeltaa ku jos jolleki sukellusretkelle mennään nii kylhä neki maksaa.. ehkä mieluummin nähää paikkoi sit! iskä soitti et ne varas äitin kaa huhtitoukokuun vaihteeseen thaimaan matkan ku niil on 25. hääpäivä kesällä, ja ne ottaa miut ja artun mukaaaaan... hullua päästä matkustaa niin paljon! tällä kertaa mennään kamala beachille. sie ku oot kerenny elellä siellä niin kauan sit voit kertoo kaikkee uutta mitä kannattaa tehä ja nähä:) laita sit kuvii siit kämpästä! hauskaa ku teil on koulupuvut!
    ps mie sain miun kandiaiheen ja kirjotan sen englanniks koska miun ohjaaja on intialainen! jännää..

    VastaaPoista